Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokong av silke

Snöflingan famlar i sin färd
landar med en knappt märkbar duns
bäddar in stadens konturer
i gasvävt silke
tröstar vemod och stress
i en tidsinställd kokong av betydelse

Ger barnet i oss
en sällsynt chans
att visa vägen




Fri vers av Bralin
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-30 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin