Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske ser du på dig själv i första hand som en egen individ, med egna önskningar, liv och lustar. Plikter och kan styra något utvecklingen åtminstone du är med om att som utveckla och vara del av.


Du är en blomma i någons bukett




För det är väl det du är? I själ och hjärta just till för andra, i första hand. Och först i andra hand skall du vara något i dig själv. Med ett eget liv, en egen möjlig kedja av händelser där du skall kunna utgöra själva kärnan i det centrum som utgör ditt universum. För det finns väl bara en du? Om det funnes flera, du i alla fall skall kunna komma först i kön och därmed även förvandla just din tur till ett sådant föredöme väl, till hur att vara just någon som du, i allt vad du företar dig och tänker dig att vara.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-15 03:21



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Så fina tankar!
2017-07-15

  Cugel
Tistel.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP