Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT FASTSLAGET ÖDE

Uppreser ett minnesmärke

över ett undantag i övermått och långt däröver,
en vilken vägrat äga fel, men blev fråntagen långt mer

Nå, det står tydligt att Man hamnat här; dit världar ser

”Är efter ryktet en verksam annorstädes
och det är väl mer än en aning häromkring…

Mig tog åren för tidigt inifrån samtidens framtider
däri sannsynerna levde när nära var;
men aldrig riktigt levdes.”

Vi är överens om att äcklande delar i helheten vägra,
så dömt är oss det främmande: Alla de påtvingade vägarna.

UPPSPÅRA ATT NUMER TILLHÖR ÄVEN NATTSIDAN NÖDVÄRNET
OCH ÖPPNA ÖGON LÖNAS MED GODHET OCH SANNING. TA IN DET!

RÄTA VRIDNA TANKEGÅNGAR HOS SKYGGLAPPADE MED HATET!

STAMPA UT SISTA TILLITEN TILL SVIKARNA! FINN HÄR SVARET!


… I LJUSET. Återgäldar min död med fiendens död.

… I MÖRKRET. Blir en undvikande nattgångare.

… I LIVET. Är en segerdrucket nöjd.




Fri vers (Modernistisk dikt) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 791 gånger
Publicerad 2017-02-01 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP