Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegling

utanför rusar lyktorna förbi
horisontella ljusdioder i rött och vitt
en sekvens mellan Gamla stan och Slussen
ett undertryckt leende i förgrunden
speglas, riktas inåt, yttras utåt




Fri vers av Bralin
Läst 167 gånger
Publicerad 2017-02-02 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin