Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN RIKTIG MAN KAN ÄLSKA QUINNAN

 

LÄNGE LEVE FRIA MÄN & FRIA QUINNOR

Tack alla fina Älskande män som lyfter Quinnan, mödrar och systrar ~ nu i en samtid då hot mot kvinnor eskalerar, pga vansinne, irrläror, maktmissbruk och säkert mindre utvecklade mäns rädsla för Quinnans/Gudinnans egentliga livgivande krafter och vår skönhets hunger.
 
Många män vet att få kan stilla en fri och het Quinna i sin fulla blomning, därför verkar det som de tror att om de hunsar, gömmer, skrämmer, drogar, förnedrar, våldtar att de får "herraväldet", men det enda som sker är att de förlorar sig själva...
 
Quinnan, den väckta är ett Gudomligt väsen och likväl hon kan nära och föda barn i sitt sköte, ge liv, kan hennes feminina kraft från sköte till hjärta och sinne skänka en värdig man Nytt liv, ja kanske t.o.m evigt.
Om de möts som själar med olika gåvor i endräkt och total sanning. (Yin och Yang är symbolen för perfekt balans med polariterna förenade och enade).

Kärlek och vacker Erotik kan vara som där njutningen att sätta sin Quinna i centrum är All, i Öppenhet, ärlighet, innerlighet, ömhet, lyhördhet så varmt omfamnande. Ett äkta möte, ett äkta varande. Bevarande.

BeVarAnde
Så känner en riktig man, han krigar inte, han förminskar inte, han skyddar, huldar och värnar.
Och Quinnan, ler, ger, sjunger och dansar, stöttar och beskyddar och när sin man, och öppnar upp sin hemlighet.
Den gyllene källan till liv och sann visdom.
 
LoveLight  ♥
Blessed be
~ DominiQue




(lånad bild, konstnär mig okänd)
___________________________________

Tack på förhand för eventuella applåder och fina kommentarer, jag hinner ej maila så mycket nu, eller att tacka alla personligen då jag fokuserar på att skriva en bok, och att utöva kontemplation. En X-tra varm ♥ hälsning till mina Skrivarvänner. 
© DominiQue NVC Costa, Norrland, RättVägens År 2017 eft.Kr
 
 ♥

_______________________________

(lånad bild, konstnär mig okänd)r

#Kärlek #Värna #Kvinnofrid #Lust #Jämlikar #Ärlighet #Ömhet #Lyhördhet #Kommunikation #Erotik #Osjäviskhet #Ger #Beskyddar #Älskar #Quinna #Gudinna #Man #Män

 




Prosa av DominiQueen VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-03 20:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint! Intelligent!
2017-02-07

  Peter Olausson VIP
En viktig text med ett budskap om kärlek och respekt som alltid är både giltigt och viktigt. Tack för att du är, tack för att du skriver!
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen VIP