Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens introverta utblick...bagatell 399

 

 

Fönstret en ljusglimt

mot samtiden gråa moln

lägger sordin på

tankar om framtiden drar

för gardinen tänder ett

 

ljus ber en bön om

att morgondagen bjuder

in till solsken med

ett hopp om att gårdagens

dystra tankar aldrig blir

 

till en verklighet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-04 09:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Se alltid det hoppfulla ljuset framför dig!
2017-02-04

  Öknens Ros VIP
Förhoppningsfulla tankar om den nya dagen.
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP