Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trångt

En väl utrustad man från Kinna
Han ofta har problem att hinna
Vid toalettbesök
Med mycket stök
Få fram den innan det börjar rinna




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-04 13:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa, snacka om att kunna
flytande svenska...
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén