Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljussättning

inramat synfält
konturer och tegel
diset ljussätter
eftermiddagen
i februari
lugnet före
nästa livskapitel
bruset dunstar
ljuskäglorna roterar
runt min axel

tiggarens beständighet
utanför Coop
ögonkontakt
med en avlägsen galax
som landat
på nuets angelägna gata
konturer och tegel
ljussätts av reklamskylten
två för en
två mot en
ett med gatan
vad gör du
med mig
du känns
i mig

vaggar fram
arm runt arm
i skenet
från varandra
bärandes
vad kommer du
att göra
med mig




Fri vers av Bralin
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-05 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin