Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesvärd bagatell 405

 

 

Har tatuerat

texter som etsat sig fast

innanför huden

berör kropp likväl som själ

om minnet skulle svikta




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-05 23:04



Bookmark and Share


  henke_r
Många dimensioner som uppradas med dessa ord. En sorglig påminnelse om att vi och våra minnen en gång kommer vara ett minne blott. Bra!
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP