Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Privat under arbetstid

Telefon ringer
Fråga från arbetskamrat
Pratar länge sen




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-08 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gränsen mellan arbete och privatliv suddas mer och mer ut.

2017-02-08

    Dan Myrbeck
Lite farligt nuförtiden... Arbetsgivarna övervakar väl mer och mer...
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén