Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar en välgörande avstånd på poeter.se

 

Pausar ett tag och njuter av vårens integrerade, bl.a. reser till solen min förberedelse pågår på alla fronter, men bikinilinje är prioriterade.

Kramar i ramar.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-10 09:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kram, Diana.
2017-02-15

  Lodjur i klänning
Ha en fantastisk resa! Må solen lysa varmt:) Det blir fint när du är tillbaka igen! Många kramar!

2017-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig en trevlig resa!
2017-02-10

  Annie b'larsson VIP
Det gör du rätt i. Själv blir jag kvar ett tag till. Lycka till..
2017-02-10

  Öknens Ros VIP
Lycka till på din resa och ha det gott! :)
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP