Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* BRAKARE 2


Prydnad

Släpp din fis
på annat vis!
Den som nyssens small
sköt en knall
och brände hål
i härdat stål,
den välte hästar,
så om det frestar
med ett brak,
gör bruk
av isoleringscellen
så dämpas själva smällen!

*

Logotype för Poeten Salvador




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-04 00:09



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Inte så roligt! Men ljudet är, väl, inte
så farligt. Värre, om det kommer dålig lukt! Då, är man helst isolerad! En
gång, när min fästman levde å jag fes,
så såg jag på hans rynkade näsa att
han aldrig älskat mig!! Trots att han sa det 100 ggr., dagligen, minst! En riktig
livslögnsexplosion, var det !!! Snart, ---
därefter var han död. Vilket jag tror är
Fejk !! Folk går underjorden................
2017-03-04

  H.C.B
Kul! =)
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP