Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* RENT UT 3


Prydnad

Radiotjänst jagar
licenser,
vargar med hungriga magar
går över gränser.
Man tror
med varje por
att TV har alla
man kunde kalla
människor.
Men varför bocka och niga
och tiga,
sjung ut:
Radiotjänsts era är slut!

*

Logotype för Poeten Salvador




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-01 09:57



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Håller helt med! Skrota Radiotjänst!
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP