Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT HELT NYTT LIV

jag fick ett helt nytt liv

av Honom som är livet

då blev jag född på nytt

precis som det står skrivet

en helt ny utgångspunkt

än den som jag förfäktat

nu ligger havet lugnt

förr var det stormanfäktat

 

 

där livets Andes lag

får blåsa liv i benen

där gryr en annan dag

och Gud förvandlar scenen

där stod en estradör

hans mål var att posera

en durkdriven domptör

har nu fått abdikera

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/2 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2017-02-11 15:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra! När Livets furste får ta över blir det mål och mening med livet...
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP