Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av B-mossentös...ingen bagatell 414

 

 

Ord som griper tag

kramar om slår ner som en

blixt från klar himmel

lämnar sår på insidan

syns inte läker aldrig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-11 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP