Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Bodil Malmsten Lever 10


Prydnad

Symbol för Bodil Malmsten

Räcker tjuten
glädjen läcker ut den.
Lottovinst idag.
Sjutton kronor!!!
Ja, jag vann
sorg försvann.
Men Överheten
ser dig
ger sig
inte,
norpar lätt din seger
suger
gott på karamellen,
du tar hela smällen.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-06 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP