Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Bodil Malmsten Lever 17


Prydnad

Symbol för Bodil Malmsten

Prästen slog med katekesen,
resten log i rädsla.
Överheten vinner
sina slag,
hotar oss
med lag.
Medborgare,
ha rena kalsonger
alla gånger!
Om nu Överheten
ville kontrollera
mera.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-24 06:47



Bookmark and Share


    Mim
Haha!
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP