Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergång


Någon har beklätt, brunnens botten, med bark och silke, det känns, som att en avfärd har planerats.

”Men tro inte att det handlar om döden! Det är så lätt, att göra den tolkningen.”

Ett skymningseko färdas, från horisonten med dubbla månar, fångas, av tallarnas grenverk, ett raster som dirigerar sekvenser, över brunnes stenbelagda kant.

”Hit ner, söker sig enbart, delar av min kropp.”

Jag tänker, på storstadens hare, den som stirrar oss osynliga, förbereder vår morgondag, mellan tegel och timmer.




Fri vers av Bralin
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-13 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin