Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nio liv

Det klöser inom mig,
katten vill ut.
På natten hon jagar,
ljudlös och fri.
I tighta stövlar,
en pussy in boots.

Det finns inga trösklar,
murar eller normer.
Skuggas under gatulampans ljus,
en bil som saktar in och letar
efter bus. Korta samtal men säkra
avtal. Skillad och avskalad i minsta
detalj. Myntar alltid något nytt grepp och
faller alltid ner på alla fyra. Nattens
9 liv och en betald hyra.




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-14 02:11



Bookmark and Share


    Herr Ångest
en jakt på redan betalda räkningar..?
2017-05-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
kattan du
gudinnan du

under dina klor
vi allom är
2017-02-19

  ULJO
Katten jagar alltid om natten. Undrar vad han söker.
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP