Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 26


* DISK OCH TVÄTT


Prydnad

Disk och tvätt
är dagens huvudrätt.
Vi är ett par
där båda tar
vår del av slitet.
Jämlikhet
i stort och litet
är ju det
vi syftar till,
det vi vill.
Så över tvätten böjda
är vi båda nöjda.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-02 06:37



Bookmark and Share


    Mim
Haha!
2017-03-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Låter som ett jämlikt och bra förhållande!
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP