Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 28


'* TILLBAKS


Prydnad

Frasen är så nött
men jag är trött och trött
på knoget,
nog ett
berg att ramla mot.
Få mig samla bot
mot ledan
redan
överdriven bliven!
Få mig äntra klivet,
få mig tillbaks till livet!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-07 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP