Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen

Den fräter
den tär
den rövar bort din heder
den smutsar ditt ansikte
den förmörkar din själ

Så mycket förlåtelse
och klara tårars bad
finns inte
som kan tvätta bort
det som sades utan sanning




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 1061 gånger och applåderad av 26 personer
Utvald text
Publicerad 2017-02-18 09:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad som är sanning för den ena är lögn för en annan
2019-09-09

  morgonstjärna VIP
fem stjärnor!
2019-05-06

  morgonstjärna VIP
o ja så viktigt!
2018-01-06

    carinamnm
Där satt den! Applåd!
2017-10-12

    ej medlem längre
denna var bra!
2017-09-10

    ej medlem längre
Oj här gör det ont. Stark beskrivning!
2017-07-30

    ej medlem längre
Skulle önska att jag talade mer sanning när nu lögnen förstör så mycket. Tack för kloka visdomsord!
2017-06-14

  McLashlan
starkt, intensivt och skoningslöst uttryckt. bra!
2017-04-15

  Jeanne-Marie VIP
Vilken självklart bra och viktig text.Bokmärker!
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP