Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLDRE & FÄRRE

ja, vi är äldre och färre
men det kunde varit värre
vi är vingklippta, svaga
och vissa av daga
ja, du må vara djupt sjunken
men din kärlek till punken
är en fackla som brinner
och som inte försvinner


en gång så var vi minst hundra
och efteråt kan man undra
var allihopa tog vägen
vart ledde färden och stegen?
vad blev det av idealen
från ruffiga replokalen?
vissa fick mamon som herre
nu är vi äldre och färre


TONY ERIKSSON OCH LARZ GUSTAFSSON  170218

Apropå låten "Unga & Många" med Attentat

https://www.youtube.com/watch?v=GtkNK1tavQQ

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2017-02-18 15:21



Bookmark and Share


  objekt3
Sötnosar.
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP