Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLISRAPPORT 2017

När vittnen kan vittna om att inte ens vittnen
hörs av polisen i mord utredningar  indikerar
det på att polisen själva  har  ett  dolt intresse
av att det inte utreds.

Mordförsök  kan  man  köpa  sig  fri  ifrån  för
ca : en  halv  miljon där det omsätts valuta för
att inte låta utreda det.

Hur stora summor det  rör  sig  om  vid  mord
varierar beroende på vilken status offret  har i
samhällets hierarki.

Det finns tysta överenskommelser inom polis-
ers arbetsteam  där  man  betraktar de många
skjutningarna med dödlig  utgång  som en lös-
ning   på  ett  samhällsproblem   däri   gängen
själva reducerar sig i sina vendettor.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-21 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP