Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekvenser och skyttegravar


Vi fixerar varsin sanning
från varsin skyttegrav
projicerar sekvenser
från vår gemensamma historia

Vårt vägskäl
var psykologiskt
men nutidens konsekvenser
är hårdare än stål

En skyttegrav
är också en grav
från vilken himmeln
är vår gemensamma horisont




Fri vers av Bralin
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-21 19:21



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Sanningen är den största förloraren i dom flesta krig.
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin