Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationen till denna behöver inte sökas på långt håll, även om historien är känd av envar möjligt deltagande i tävlingen... Tala är skuld, stiga är silver. Eller hur var det nu?


Deklaration (kortis)




Du älskar mig, säger du.
Men så visa det då,
så att även en hunsad kan förstå.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 368 gånger
Publicerad 2017-02-22 03:32



Bookmark and Share


  ULJO
Alla är vi beroende av att känna kärleken och bekräftelse
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP