Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärande tärande

Jag bär på en väska
Förr var den verklig
Idag är den tydlig

Jag har försökt ställa ner väskan
Ibland trott att jag lyckats
Försökt att lämna den ifrån mig
Kasta, bränna, ignorera

Men väskan bär på sin förmåga
Att återuppstå
Kamouflera, rekylera

Ett alternativ, förmodligen det enda
Är att öppna väskan
Men tyngden och otympligheten…
Står emot, att överlägga
Kräver ännu en kistbärare
Kanske fler än så

Så jag bär på min väska
Dess tyngd och slitage

Har lärt mig med tiden
Att låsa in den i ett plåtskåp
På en station
I stadens utkant




Fri vers av Bralin
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-22 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin