Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LEKTION I PLUTOKRATINS TECKEN

Knarkkartellen och pedofilnätverket  i  halland o Skåne
bestående av inflytelserika småpåvar med grannar som
advokater, åklagare,poliser, kommunalråd och tidnings-
murvlar ger dessa småpåvars  plutokratiska  inflytande
frikort att göra som de vill så länge  det  sker under tyst
diplomati under en "Lex non scripta" och att taxeringen
är hög, allt  medan  brottsutredningar läggs  på hög och
läggs ner.

Dessa dolda maffiosor  som  nästintill  uppbär "politisk
immunitet" har  sina  nätverk  inom  poliser även i korr-
upta  länder som Thailand, Ukraina,Storbritanien, Ryss-
land,Indien,Israel,Usa,Italien,Polen mfl.

Oftast är verksamheten förlagd i ett annat land än hem-
orten, där de i föregivande av representation för ett lag-
enligt företag som cover maskerar deras egentliga avsik-
ter.

Rättskaffens  myndighetspersoner   ( det  finns  faktiskt
sådana också )  är ovetande och  bländade och/eller hot-
ade,men kan också vara födda bakom ett flöte,för ingen
vill,kan eller vågar forska i de grundläggande orsakerna
till varför denna brottslighet förekommer.

Undrar vart förre polischef i Uppsala tog vägen ? Kapten
klänning,kallad !
-

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-22 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP