Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blygsam vinkar våren ändå.

 

Jag hör gnäller i min trädgård. på stranden av dammen, skrikande flyttfåglar i fragmenterad osammanhängande. Jag är rädd, har inte återvänd fåglarna för tidigt?

Friser till snö feber som fortfarande sliter min själ. Efter regn, slår hjärtfrekvens:. morgonens trottoarer vita, vände fluffig snö i en smutsig svart clown strand, Mina stövlar har fåt punktering av en anläggning. Men det är vår på gläntan snart alt irriterande moment är som bort blåsta.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-22 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP