Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev jag förvånad?

Blev jag förvånad

om idag,

när isen ligger

och måsarna står

på densamma,

en örn skulle flyga förbi?

Måsarna lyfter,

skriker upphetsat,

men jag ser inte örnen

som ändå kan finnas här

som en långsamt förbiglidande fläck

mot den gråmolniga morgonhimlen.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-22 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP