Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursprungsraster


för mina fingrar
längs barken
på en lätt svajande tall

buktningar, responderar
vertikala rännilar
från jord till barr

ett ursprungsraster
likt blindskrift för den sökande

en taktil motvikt
till storstaden förgänglighet

minns barnsben
i sommarlovsdoft
återför sinnet
till viktlöshet




Fri vers av Bralin
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-23 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin