Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnstoft i mina lungor

Bröstkorgen vidgas när jag andas in
en förnimmelse utav din doft.
Hela mitt väsen önskar att du var min.
Det enda du ser i mig är stjärnstoft.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-23 19:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Hela mitt väsen" är en slagkraftig formulering. Antar att en del skulle skrivet "av hela min själ" men detta är bättre och inte så klyschigt.
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå