Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I våra land du får komma och ösa stekt lök, hur är med det lov och tro i ditt land?


Gränser på kängor .

 


FBI förbjuder offentliga uttalande i Amerika, om känsligt ämne,  tänk om kommer ut det som Amerika har 10 gånger värre en Sverige eller Rumänien. Och Mr. Trump tappar suget värna om påstridiga  territoriet.


Skämt som fabel och satir är igång i Europa som stoppar Schengen och inför gränser med kängor .


M och SD som värva kunder på akuter och i pass expedition eller sjukhus.


Jag drömde om rysk folkfest över hela östra nordiska delen, ryska valv stor party placerade till varje hushåll fick två snygga ryska kvinnor,  det var på skördens fest en sen höst månad som oktober.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-02-24 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP