Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu börjar jag planera picknickkorgen.


Walborgsmiddag.


Varmrökt lax med örtsås och potatis:

Ingredienser:
500 g varmrökt lax
2 dl crème fraîche
1 dl färska örter (t.ex. persilja, gräslök, dragon)
½ tsk salt
1 tsk nymalen svartpeppar
600 g kokt färskpotatis
Blandad sallad med alla aptitretare du har råd med.

Gör det här:

Börja med såsen: hacka örterna och blanda dem med crème fraîche, salt och peppar.
Koka potatisen.
Skär laxen i portionsbitar.
Servera laxen med den blandade salladen och kokt potatis.
Det här receptet är en sommarklassiker och perfekt till en Walborgsmiddag.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-28 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP