Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppsansa tralala...

 

 

Håll i dig livet

är som en karusell häng

med på äventyr

kasta loss släpp på alla

förtöjningar och lev nu

 

imorgon idag

igår är förbi nattens

drömmar föder en

ny dags fantasi ljusa

tankar en gråmulen dag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-26 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) glatt humör inget stör
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP