Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalorna jagade lågt idag

 

 

 

det var då

pappa spelade på gitarren

men

han slutade spela den 23:e maj tiden slut

tiden slut tiden tiden

 

tiden

 

och svalorna jagade lågt idag

 

hon sade då

vad är det för fel på dej egentligen

då blev jag tyst

men

lärkträdets grenar spretade naket

och jag kändes oklädd

 

varför har du inte sagt något

 

varför skall alltid jag bära hundhuvudet

 

sade hon

 

och svalorna jagade lågt idag

 

men det var då

pappa spelade på mandolinen

och han sade

du lär dig aldrig nånsin spela

du är för dum

därtill

han slutade spela den 23:e maj tiden slut

tiden slut tiden tiden

 

tiden

 

hon sade då

vad är det för fel på dig egentligen

då blev jag tyst

 

igen

 

lärkträdets grenar spretade naket

och jag kändes oklädd

 

men svalorna jagade lågt idag

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-26 22:48

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Smärtsamt bra gillar upprepningarna i texten som gör att orden liksom stannar kvar , stannar kvar, stannar kvar i mig
2017-03-03

    Dan Myrbeck
Lågtflygande svalor tyder väl på regn...?!
2017-02-28

  Anya VIP
Känner smärtan mellan orden. En "hon" som inte verkar speciellt sympatisk och en pappa som slutar spela. Gripande berättat.
2017-02-28

    ej medlem längre
Jag känner smärta mellan dina ord.
2017-02-27

  Salvation Pepper
Ser de svaga insekterna, jagade av de stora svalorna.
2017-02-27

    ej medlem längre
Känslan att vilja krama texten är stark
Berörande Tack!
2017-02-27

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP