Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CAN´T´BUY ME LOVE/BEATLES/JOSON(64)

 

 

1 KAN INTE KÖPA KÖPA KAN INTE KÖPA

 2 FÖR MIG ÄR DU DEN ENDA SOM JAG GER KÄRLEKEN JAG HAR

 JAG SLÖSAR GÄRNA DEN PÅ DIG ÄNDÅ HAR JAG ALLTING KVAR

 FÖR INGEN KAN KÖPA MIN KÄRLEK INGEN KAN KÖPA DEN

2 DET FINNS SÅ MÅNGA TÖSER HÄR UPPÅ DENNA JORD JAG SETT

 MEN INGEN TÖS ÄR SÅ SOM DU OCH JAG FICK BLAND ALLA RÄTT

 FÖR INGEN KAN KÖPA MIN KÄRLEK INGEN KAN KÖPA DEN

 INGEN KAN KÖPA KÄRLEKEN JAG GER TILL DIG INGEN KAN KÖPA

 DEN NEJ NEJ NEJ

2 VAD SOM ÄN HÄNDER I MITT LIV VILL JAG JÄMT HÖRA DIN RÖST

 FÖR MIG ÄR DU DEN ENDA SOM FÖR ALLTID KAN GE MIG TRÖST

 FÖR INGEN KAN KÖPA MIN KÄRLEK INGEN KÖPA DEN

 (MELLANSPEL)

 INGEN KAN KÖPA KÄRLEKEN JAG GER TILL DIG INGEN KAN KÖPA  DEN NEJ NEJ NEJ

JAG HAR ALLTID DRÖMT OM ATT TRÄFFA PÅ EN SÅN SOM DU

FÖR MIG SÅ GÖR DU LIVET LÄTT DET ÄR INGA PROBLEM NU

FÖR INGEN KAN KÖPA MIN KÄRLEK INGEN KAN KÖPA DEN

INGEN KAN KÖPA KÖPA INGEN KAN KÖPA DEN

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-25 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP