Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägen till framgång


Om inte om hade varit,hade katta varit kung

Tur
otur
slump
visst spelar det in

liksom självförtroende
charm
fördelaktigt utseende
visst spelar det in

liksom flit
kämpaglöd
begåvning
visst spelar det in

Katten hade inte så många
goda egenskaper
därför blev hon aldrig kung







Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2017-02-27 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP