Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här och nu


Blicka framåt

Det tomma rummet
framtiden
verkligheten
ärflligheten
så många skeenden
som man inte vet
nånting om
framtiden får utvisa
jag lever nu
och försöker fånga
vardagens små glädjeämnen




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2017-02-28 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP