Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snåla inte med beröm


Beröm

En liten gnutta beröm
kan vara en injektion
för självkänslan
unna dina medmänniskor det

snåla inte med uppriktigt menat beröm
det kan bli ett lyft
och stärka någons självförtroende




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-28 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP