Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök 2


Prydnad

Älskling,
jag har gjort
en läppförstoring,
så mina kyssar
får dig att skrika av smärta.
Älskling,
hör mitt hjärta sjunga
paradisets sånger
och vagga dig
i harmoni!
Älskling,
varadagen är grå,
men låt mig ta din hand,
låt oss vandra
genom vardagslivet
mellan mina läppar och mitt hjärta.

*
Dikten uppläst

Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-14 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP