Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna

 

 

 

fåglarna

ser jag fåglarna de

flygfärdiga

inte bara de ofärdiga vingbrutna

var det inte dig jag såg?

just då

kom hon över bron

med liljorna

de vitaste av de vita

de bländvita

-

hon kommer nu

och hon påminner ju om mig

var det inte

den sommarklänning du hade

då vi sågs på Sveaborg

i augusti?

då jag fann mig själv

under högarna av vrakgods

i den brutalt övergivna

torrdockan

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-03-01 15:01

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Väcker tankar mycket bra skrivet... berör
2017-03-03

    ej medlem längre
japansk skönhet över denna samsas med rustik brutal vardag
2017-03-02

  Salvation Pepper
Frågorna ger dikten kraft.

Gillar: "kom hon över bron
med liljorna"


2017-03-02

  Bibbi VIP
Så fint.
2017-03-02

    ej medlem längre
Underbart fångade bilder - så bra. Stående ovation från mig!
2017-03-01

    ej medlem längre
ett sådant härligt rinnande flyt du har i dina texter, rytmiskt så fucking bra! och raderna lämnar alltid mycket över till oss läsare att ta in och smälta såväl om dagen som om natten. de sista fyra sitter som en frispark i krysset, applåder, behöver jag ens säga det:) tack.
2017-03-01

    Dan Myrbeck
Dina texter kan man alltid fundera lite extra över.. Bra.
2017-03-01

    ej medlem längre
Dikten målar känslor i mitt hjärta - vackert.
2017-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrikt, ser bilder för min inre syn!
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP