Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagolik bagatell 427

 

 

Kastar en sten i

önskebrunnen en okysst

groda gör ingen

skillnad på vad som är dröm

och verklighet ödslar hon

 

varken tid eller

tankar på har fullt sjå med

att skriva sagor

om grodor som blir prinsar

inte är att lita på

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-01 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP