Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tindrande barnaögon...bagatell 428

 

 

Lovikkavantar

snö öppen eld pinnbröd med

varmkorv choklad

rosiga kinder gnistor

som stiger mot himmelen

 

lågmälda samtal

i skymningen laven som

spökar i träden

spraket från brasan suset

från förgången tid som flytt

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-03-01 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP