Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN QUINNAS VILDE - En Kärleksakt

En Quinnas Vilde

Som en blomma av törst
Han fyller henne med
lustans kraft

Det gungar en sång
i bådas själar
som ljudar:
~ Jag älskar Dig

vågorna av ljus
vaggas i livets rytm
i pulsen

han tar henne
hon omsluter
kvidande

Han likt en tjur
med frustande nos
fylls av hennes doft
Han, Vilden
i kraft av sin manlighet
trär henne upp
på honom

Hon lyfts till himlen
i tornet av lyckoskrik
och Änglarna
dansar runt dem
...
och...
nya himlars enigma öppnas
för hjärtan är hemma.


________

© Hjärtats melodi av DominiQue NVC Costa


Lånad bild:
Twin Flames - Fractal Art av Leah McNeir (2008)
Tavlan finns att beställa som Canvas Print på imagekind.com

___________________
Tack på förhand för eventuella applåder och fina kommentarer, jag hinner ej maila så mycket nu, eller att tacka alla personligen då jag fokuserar på att skriva en bok, och att utöva kontemplation. En X-tra varm hälsning till Dig  ♥
Kära Skrivarvän

 

#Kärlek #Dikt #Quinna #Vilde #Erotik #Änglar #Ljus #Lust
#Torn #Sång #Himlen #Hjärtan #Hemma #Enigma

 

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-01 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och i kroppslig brygga
kvinnan sjunger,
"se, jag gläds åt livet,"
och rusar vidare
mot ljuset.
2018-05-29

  DominiQueen
Hjärtligt Tack alla för underbart lyftande kommentarer.Tack alla för värmande Applåder. ~ Allt Gott ~ DominiQue
2017-03-17

    ej medlem längre
Hett och passionerat - Du har fångat rörelsen och beskrivit den lustfyllt.
2017-03-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
sagolikt skön!
2017-03-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell och passionerad kärleksdikt, som glöder.
2017-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig tvåsamhet i den bästa av världar!
2017-03-02

  Nils-Robert
En så kärleksfull och sensuel dikt. Bravo
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen