Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockelse

En långbent brunett från Stade
Sitt varma leende ofta inriktade
Handen smekande
Pojken ej tvekande
Till sängen de sakta sig letade




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-02 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sexig lockelse!
2017-03-03

    Dan Myrbeck
Inväntar med spänning del två -
undrar hur det ska gå!
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén