Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstidsbagatell 429

 

 

Vårsolen på väg

klättrar över hustaken

idel leenden

grann fågel brister ut i

skönsång för öppet fönster

 

vädrar hon nattens

sälla minnen till allmän

beskådan dansar

besökaren i väg med

Vivaldi i lurarna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-02 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP