Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bockfot och blå viol

 

 

Okyssta läppar

blodröda av gudfruktigt

nattvardsvin väntar

på syndaförlåtelse

från prelat som beter sig

 

som ett svin grymtar

belåtet kysser henne

ren med ett hånflin

avslutar bikten med ett

samtal om blommor och bin

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-02 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bockfoten
nickar instämmande
skrämmande kort spår
hjärtesår
skam går på torra land!


2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP