Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan regnets tårar

 

Hennes tunna klänning

var röd den kvällen,

röd såsom hennes

mjuka läppar

och han älskade henne

vanvettigt, särskilt mycket 

då hon log

såsom bara hon kunde

sådär finurligt

vackert med hela ansiktet

och ögonen, de mörka

som skiftade färg

ständigt med humöret

ögonen som så gärna

vilade i hans blå, 

så ock den kvällen

då han lättade sitt hjärta,

och lät pulsen slå

så nära intill hennes

njutande av varje andetag

ty han älskade henne

mer än något

 

 

"Ja, mer än allt

älskade han HENNE"

 

 

Hon, den mest underbara

i rödaste klänning

skapad av ljuvliga kurvor

doftande kvinna, 

HON med mjuka läppar

och ögon, lysande gröna

vilande i hans blå

så outgrundligt djupa

själfulla, speglande hennes

innersta tankar

som han då äntligen SÅG

just då den kvällen,

ögonblicket innan

regnets tårar började

att falla

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-03-03 18:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2017-03-20

  Lars Hedlin
Mycket bra starkt och levande!
2017-03-05

    Peter Söderqvist
Vacker text med en härligt röd klänning.
Fint skrivet än en gång.
2017-03-04

    ej medlem längre
Fantastisk text
2017-03-03

  Ninananonia VIP
Vacker poesi....
2017-03-03

  Nils-Robert
så mästerligt skrivet om kärleken och om slutet - (kanske).
2017-03-03

  M:tin
Fint!!!!!!!
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP