Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HÄVDA DIG LAGOM


Att hävda sig

Hävda sig
kan man göra
genom att trycka ner andra
kritisera någon sönder och samman
genom att förnedra någon offentligt
bättre
att göra det
genom att visa sig kompetent
vara duktig
men inte för duktig
det irriterar
får andra att känna mindervärdeskomplex
det leder till avundsjuka
alltför mycken duktighet
är inte populärt
hävda dig lagom




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-03 16:10



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
den där Jante borde hutas åt! ;)
2017-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP